Nejnovější recenze ze sekce Dárkové koše
Dárek pro syna byl pro něho překvapením a ohodnotil ho s radostí a spokojeností.
Mňamky.
rychlé vyřízení objednávky
Vše odpovídá obrázkům a popisu, dárek se moc líbil.
Bedna pro pivaře
Přidáno: 10. dubna 2023
(naposledy upraveno 10. dubna 2023)
Zakoupeno v Manboxeo.cz
Produkt jsem si koupila jako dárek.Byl moc pěkní a moc se líbil.
Bedna byla dárek pro dědu k 75narozeninam... na otevření použil jiný nástroj- šroubovák a klíč velikosti cca 35mm místo kladiva :D a stejně jako obsah se mu líbila i bedna.
Koupil jsem různé varianty tohoto produktu minimálně 4x a vždy naprostá spokojenost.
Pestré a chutne
Bohuzial, kolega po vypiti prvych 2 piv dostal z nich velke crevne problemy, takze zvysok piv radsej vyhodil :(
- Není nutné navštěvovat žádný obchod, protože v balíčku je opravdu pěkné luxusní zboží
Pleva Vnitřní pohlazení pro dva Medovina z akátového medu 0,2 l Medovina ze slunečnicového medu 0,2 l Medovina z lesního medu 0,2 l Chráněná dílna Neratov Keramický pohárek 2 ks dárková sada
koupeno jako dárek
Pleva Medový balíček pro radost Medovina z Potštejna 0,5 l Med květový pastovaný 170 g Medový perníček 1 ks Medonoska 15 cm Svíčka ze včelího výška 6,7 cm a průměr 4 cm Ozdobný špendlík Včela 1
koupila jsem jako dárek, líbil se
- uvnitř vše tak, jak bylo deklarované
Objednávala jsem poprvé, nicméně provedení v reálu mile překvapilo, takže určitě obchod využiji znovu :-)
Zajímavé balení. Jsou překvapeni.
Dárková bedna pro muže Diplomático Reserva Exclusiva Contraband s páčidlem víko s gravírovaným obrázkem a textem vypálení do dřeva
- spokojenost
nebyl žádný problém
- Precizní ruční práce
- dvířka drží a neviklají se
Obdarovaný měl obrovskou radost, kanystr je prostorný, vše kvalitně zpracováno, žádné ostré hrany ani viklání dvířek. Jako bonus oproti konkurenci jsou sklenice, půlky, otvírák a placatka v ceně. Rychlá dodací lhůta. Mohu jen doporučit! :)
Koupeno jako dárek pro kamaráda k narozeninám.
Také jsme jeden dostali a produkty byly velice kvalitní a chutné. A hlavně je bedna zajímavý a originální nápad.
Krabičku jsem poslala jako dárek, bylo to velmi pěkné překvapení.
Jsme moc spokojeni,rychlá doprava vše ok
- Super nápad