Nejnovější recenze ze sekce Dárkové koše
Pleva Medový balíček pro radost Medovina z Potštejna 0,5 l, Med květový pastovaný 170 g, Medový perníček 1 ks, Medonoska 15 cm, Svíčka ze včelího výška 6,7 cm a průměr 4 cm, Ozdobný špendlík Vče
- Nemohu ohodnotit produkt je to dárek
moc pěkné dárkové balení
zajímavý dárek dle znamení
Pleva Čajové okouzlení čaj Rakytníkové pohlazení s pomerančovým květem 50 g, čaj Čtyři byliny pro snadné dýchání 50 g, Pečený čaj medová malina 60 ml, Pečený nápoj Medová meruňka 60 ml, Med květ
Vše ve velké kvalitě
Prostě super zpracované. Doporučuji všem co chtějí originální dárek .
Pleva Pozdrav od včel Propolis v medu 250 g, Mýdla s včelími produkty 3 x 20 g, Balzám na popraskanou pokožku 30 g, semínkové kuličky Louka v kuličce 1 balení6 ks, Svíčka ze včelího výška 6,7
- byl to dárek, který udělal radost
Vaši nabídku jsem využila již třikrát. Úplná spokojenost s dodáním a vždy byo splněno překvapení z dárku. Doporučuji.
spokojenost
- Dárkový balíček jsem měla jako dárek - velká spokojenost!
- Neslyšela jsem žádné negativum.
Výborné mňamky. Zboží velmi kvalitní.
- Skvělá kvalita produktů.Velký výběr. Výrobky vyrobené v České republice.
- vtipnost a užitečnost
- o žádné nevím
Spokojenost, budu opět nakupovat.
- Velké množství různých přípravků
- Zajímavé příchutě
- Možná by bylo fajn mít na výběr z více věcí a navolit si některé možnosti
Produkt splnil očekávání. Koupeno jako dárek pro kamaráda a byl nadšený
velmi dobrý med
- Předražené
Vzhledem k obsahu je to předražené.
- Krásné zpracování vše sedí jak má velká spokojenost. Doporučuji.
Jsem spokojená.
Super, doporučuji!!!!
Excelent dárkové koše pro muže
Přidáno: 14. října 2024
(naposledy upraveno 14. října 2024)
Zakoupeno v Svět dárkových košů
Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky, přehledná nabídka produktů.
Pleva Vnitřní pohlazení pro dva Medovina z akátového medu 0,2 l Medovina ze slunečnicového medu 0,2 l Medovina z lesního medu 0,2 l Chráněná dílna Neratov Keramický pohárek 2 ks dárková sada
- No,medovina
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »