Nejnovější recenze ze sekce Dárkové koše
Komplikovaná cesta k získání kódu.
- Rychlé doručení
- Obsah v bedně bez poškození
- Obsah zajímavý a dostatečný
- Bedna nešla dítěti pouze páčidlem otevřít
- Potisk na bedně
Vše bylo v pořádku, akorát dětem by se mohla udělat nějaká mezírka, kam zvládnou páčidlo vsunout a lépe tak bednu otevřít. Museli jsme víko nadzvednout šroubovákem, aby jí mohl sám vypáčit. A chápu, že reklama musí být, ale nemusel by být potisk přímo na bedně. Alespoň o vánocích - těžko se to vysvětluje. :-D Ale jinak super.
dárek co potěšil
- O rybách vím úplné prd ale kamarád rybář byl opravdu nadšený, jak z obsahu tak samotne bedničky kterou si na ryby schová.
kvalitní potraviny
kvalitní potraviny
Bedna KPZ s pivovarem XXL dárkové balení
Přidáno: 25. prosince 2022
(naposledy upraveno 25. prosince 2022)
Zakoupeno v Manboxeo.cz
- Nápaditost
Bedna překvapila a udělala radost.
Byl to dárek k vánocům,vše pečlivě zabaleno,doporučuji :-)
- rozmanité balíčky, je z čeho vybrat
dárek pro mého chlapa - byl nadšen
Rychlosti originalita
- Super zabalené, velké překvápko !
- Velmi originální balení
- Naprosto promyšlená výbava, kdy každá věc má své uplatnění.
- Šňůra, bedna, návnady, jídlo pro chlapa, aby ani on neumřel hlady na cestě za svým dobrodružstvím.
Jedinečné, originální, praktické, krásně zabalené.
Možnost přednostního vybavení objednávky.
Možnost vlastního, osobního vzkazu
Možnost udělat dárek velmi osobním
V neposlední řadě opravdu komunikují ihned. Pokud není něco jasné už z podrobného popisu okamžitě v chatu dovysvetlí
Široké spektrum výběru.
Jsem z tohoto e-shopu naprosto, ale naprosto nadšená a unesená. Určitě budu objednávat znovu.
- pekne originalni baleni
Spokojenost
- Kvalitne vyrobky.
- Obdarovaní mali radosť,takže zkušenosť super :)
Pleva Medový balíček pro ni Medový oční krém 15 g, Pleťový krém s medem denní 50 g, Medové mýdlo 95 g, Med květový pastovaný 170 g, Medový perníček 1 ks, dárková sada
vypadá jako hezký dárek
Klášterní officína Dárkový balíček na bolavá kolena
kvalitní nakupující
Přidáno: 22. prosince 2022
(naposledy upraveno 22. prosince 2022)
Zakoupeno v KLÁŠTERNÍ OFFICÍNA
- pro rodiče
- pro koho chcete
- protože
- proč ne?
shrnuji svůj názor na tento božský nákup. cítil jsem se při něm velmi povznesen... skoro až biblicky a rozhodně tady ještě nakoupim. cena kvalitě neodpovídá, protože takovou kvalitku není možné docenit. produkt funguje naprosto přesně, jak má a překvapí vás právě tím, jak perfektně funguje. není si fakt na co stěžovat a berte ho, dokud je na skladě.
dárkový balíček pro dědu klášterní officina
kvalitní nakupující
Přidáno: 22. prosince 2022
(naposledy upraveno 22. prosince 2022)
Zakoupeno v KLÁŠTERNÍ OFFICÍNA
- děda je nadšenej
- já jsem nadšenej
- není to pro dědu
- vůbec to nevadí
- všichni jsme nadšení
- buďte taky nadšení
- rychle dojde, protože to nejde nepoužívat.. chápete
zase tady mám něco shrnout.. tak krom prachu na stole mám napsat, jestli se hodí na každou příležitost a já myslím, že to má ještě o dost větší přesah. Tohle je fakt nedocenitelná věc.
Pleva Luxusní medoviny Jin Jang Medovina z lesního medu 0,5 l Medovina z akátového medu 0,5 l Chráněná dílna Neratov Keramický pohárek 1 ks dárková sada
- Krásný design
- Kvalita a originalita
- Přírodní výroba
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »