Nejnovější recenze ze sekce Dárkové koše
Truhla plná překvapení líbí se mi k odemceni truhlí je zapotřebí vyluštit šifry a dle mého názoru vylustit sifru není jednoduché a pokud nevylustis kód k odemceni zámku pouzijes pilku aby zámek prerizla
- Teprve jsem začala produkty konzumovat.
- pohodlí
Bedna KPZ s Jack Daniel´s dárkový box
Přidáno: 20. prosince 2023
(naposledy upraveno 20. prosince 2023)
Zakoupeno v Manboxeo.cz
- pohodlí
Pleva Pro něho Medovina z Potštejna 0,2 lÚstní spray s propolisem 25 gVoda po holení s propolisem 100 gsemínkové kuličky Louka v kuličce 1 balení6 ksdárková sada
Dokonalé
Dokonale
Dárkový koš Sýrové prkénko
Přidáno: 15. prosince 2023
(naposledy upraveno 15. prosince 2023)
Zakoupeno v dárkovna.com
jedná se o produkt s kvalitnéí zbožím. Jsem spokojen, nemám připomínky.
- Kvalitní zboží a rychlost dodání
Samé skvělé věci
- Byl to dárek pro zetě a docela mě zklamalo, že byly ingredience jen na jeden druh piva
Tyto produkty jsme již vloni dostali k vánocům, proto jsme opět zakoupili jako vánoční dárky pro rodinu, byli jsme velmi spokojeni a hlavně překvapeni. Celá rodina se pobavila s rozbalováním boxů.
Rychlé vyřízení objednávky
Produkt mám jako vánoční dárek
- skvělý dárek
- úžasný dárek
Zatím nemohu posoudit, je to dárek, který bude teprve předán.
KPZ s domácím pivovarem pro pokročilé
Přidáno: 13. prosince 2023
(naposledy upraveno 13. prosince 2023)
Zakoupeno v Manboxeo.cz
- Moc pěkný dárek, krásné zabaleno. Bohužel mému obdarovanému radost pivovárek neudělal.
Pleva Dárková kazeta Medový zážitek Jiskřivá medovina s červeným rybízemlimitovaná edice 0,5 l, Medový krém na ruce 50 g, Kakaové boby v medu 170 g, semínkové kuličky Louka v kuličce 1 balení
- vypadá to pěkně, snad se to sluníčkové snaše pod stromečkem bude líbit :-)
Pleva Dárková kazeta Medový zážitek Medovina z limitované edice 0,5 l, Med květový z lipové oblasti 170 g, Med květový z akátové oblasti 170 g, Med květový z oblasti lesa 170 g, dřevěný nůž 19,5
:) *****
Pleva Voňavé chvíle s medovým punčem Medovina z Potštejna 0,5 l Med květový pastovaný 500 g Koření od Antonína Punč 22 g Svíčka ze včelího výška 6,7 cm a průměr 4 cm dárková sada
objednávám pravidelně a jsem vždy spokojená
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »